WRAP ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΝΟΥ

01

ΥΛΙΚΑ

2 τορτίγιες

150 γρ. λευκός τόνος Αλοννήσου Alalunga σε νερό 200gr, Alelma

2 σκληρά αυγά

6 κ.σ. μαγιονέζα

1 χυμό λεμονιού

1 ντομάτα

1/2 πιπεριά πράσινη

½ αγγούρια

3 κρεμμυδάκια, φρέσκα

2 φύλλα μαρούλι

αλάτι, κατά βούληση

πιπέρι, κατά βούληση

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε πολύ καλά τα φύλλα του μαρουλιού, τη ντομάτα, τα κρεμμυδάκια και τη πιπεριά. Κόβουμε τα φύλλα του μαρουλιού σε μεσαία κομμάτια και ψιλοκόβουμε τη ντομάτα, τα κρεμμυδάκια και τη πιπεριά. Καθαρίζουμε το αγγούρι και το ψιλοκόβουμε επίσης. Μεταφέρουμε τα λαχανικά μας σε ένα μεγάλο σκεύος.
Στραγγίζουμε το τόνο και τον θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι. Ψιλοκόβουμε τα αυγά. Προσθέτουμε στο τόνο και τα αυγά τη μαγιονέζα. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε στο κέντρο κάθε τορτίγιας 2 κ.σ. με το μίγμα του τόνου και από πάνω 2 κ.σ. από το μίγμα των λαχανικών.
Τυλίγουμε τις τορτίγιες σφιχτά και κλείνουμε στα πλαϊνά για να δημιουργήσουμε τα wraps μας.
Μπορούμε να διατηρήσουμε τα wraps μας τυλιγμένα σε διάφανη μεμβράνη για να έχουμε το πρωινό μας έτοιμο.

Μπορείτε να δείτε την συνταγή αναλυτικά στο https://dimitrisskarmoutsos.gr