Υλικά:
- 150g πάστα τόνου Alelma
- 1 κ.σ. μαγιονέζα
- χυμό από ½ λεμόνι
- 1 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 φύλλα μαρούλι
- 2 ροδέλες τομάτα
- 3 φέτες ψωμί για τοστ
Εκτέλεση:
- Προσθέτουμε στον τόνο την μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το κρεμμύδι, το μαϊντανό και ανακατεύουμε απαλά.
- Ψήνουμε το ψωμί μέχρι να ροδίσει.
- Εναλλάξ, βάζουμε μαρούλι, τομάτα και γέμιση τόνου.
- Πατάμε ελαφρώς το τοστ, κόβουμε στα δυο και σερβίρουμε με σαλάτα ή τηγανιτές πατάτες.
Αυτή τη λιχουδιά θα την απολαύσετε στα καταστήματα Μαύρος Γάτος & Περί Ορέξεως του Σεφ Παναγιώτη Καραγιαννίδη, στην περιοχή της Αλοννήσου.