01
ΥΛΙΚΑ
2 αυγά, βρασμένα καλά
140 γρ. Λευκός τόνος πικάντικος σε ηλιέλαιο, Alelma
2 κ.γ. μουστάρδα γλυκιά
1 κ.γ. σκόρδο
1 κ.σ. κόκκινο κρεμμύδι, λιωμένο
1/4 κ.γ. πάπρικα
μαύρο πιπέρι, κατά βούληση
2 ψωμάκια, τύπου τσιαπάτα
1 αβοκάντο
1 ντομάτα, σε φέτες
½ μεγάλο αγγούρι, σε φέτες
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 | Σε ένα τηγάνι μαγειρεύουμε το μπέικον, μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. |
2 | Μεταφέρουμε το μπέικον σε ένα πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει. |
3 | Σε ένα μικρό μπολ λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και αλατοπιπερώνουμε. |
4 | Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τον τόνο, τη μουστάρδα, το κόκκινο κρεμμύδι, ανακατεύουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα, το σκόρδο και πιπέρι. |
5 | Τοποθετούμε το μισό αβοκάντο, το μισό μίγμα τόνου, τη μισή ντομάτα, το μισό αγγούρι και 2 λωρίδες μπέικον σε στρώσεις ανάμεσα στις 2 φέτες ψωμιού της αρεσκείας μας. |
6 | Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά για να φτιάξουμε το δεύτερο σάντουιτς. |
Μπορείτε να δείτε την συνταγή αναλυτικά στο https://dimitrisskarmoutsos.gr