ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ

01

ΥΛΙΚΑ

2 αυγά, βρασμένα καλά

140 γρ. Λευκός τόνος πικάντικος σε ηλιέλαιο, Alelma

2 κ.γ. μουστάρδα γλυκιά

1 κ.γ. σκόρδο

1 κ.σ. κόκκινο κρεμμύδι, λιωμένο

1/4 κ.γ. πάπρικα

μαύρο πιπέρι, κατά βούληση

2 ψωμάκια, τύπου τσιαπάτα

1 αβοκάντο

1 ντομάτα, σε φέτες

½ μεγάλο αγγούρι, σε φέτες

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1Σε ένα τηγάνι μαγειρεύουμε το μπέικον, μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
2Μεταφέρουμε το μπέικον σε ένα πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει.
3Σε ένα μικρό μπολ λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και αλατοπιπερώνουμε.
4Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τον τόνο, τη μουστάρδα, το κόκκινο κρεμμύδι, ανακατεύουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα, το σκόρδο και πιπέρι.
5Τοποθετούμε το μισό αβοκάντο, το μισό μίγμα τόνου, τη μισή ντομάτα, το μισό αγγούρι και 2 λωρίδες μπέικον σε στρώσεις ανάμεσα στις 2 φέτες ψωμιού της αρεσκείας μας.
6Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά για να φτιάξουμε το δεύτερο σάντουιτς.

Μπορείτε να δείτε την συνταγή αναλυτικά στο https://dimitrisskarmoutsos.gr