01
ΥΛΙΚΑ
Για την τονοσαλάτα:
280 γρ. τόνο σε νερό
2-4 κ.σ. μαγιονέζα
1 σέλερι, ψιλοκομμένο
1 μικρό λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. πίκλες τουρσί
αλάτι, κατά βούληση
πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση
μια πρέζα κάρυ σκόνη
Για το σάντουιτς:
φύλλα μαρουλιού
ψωμί της αρεσκείας μας
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήματα | Στραγγίζουμε καλά τον τόνο και τον βάζουμε σε ένα μπολ.Προσθέτουμε 2 κ.σ. μαγιονέζα, το σέλερι, το κρεμμύδι, το χυμό λεμονιού, τις πίκλες, αλάτι, πιπέρι και τη σκόνη κάρυ.Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι, σπάζοντας τα μεγάλα κομμάτια του τόνου.Αν θέλουμε η τονοσαλάτα να είναι πιο κρεμώδης, προσθέτουμε και άλλη μαγιονέζα.Τοποθετούμε τα φύλλα μαρουλιού και την τονοσαλάτα ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμιού της αρεσκείας μας και σερβίρουμε. |
Μπορείτε να βρείτε την συνταγή με περισσότερες λεπρομέρειες στο: https://dimitrisskarmoutsos.gr