01
ΥΛΙΚΑ
2 κουτ. της σούπας τόνο σε ηλιέλαιο Αλοννήσου @alelma_fine_delicatessen
2 Κολοκυθάκια σε ροδέλες
1 κουτ. της σούπας Γιαούρτι
1 κουτ. της σούπας Ελαιόλαδο
1 κουτ. της σούπας Βούτυρο
1 κουτ. της σούπας Τριμμένο Τυρί
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 | Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια |
2 | Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια καλά και από τις δύο πλευρές. Μόλις είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από σε ένα μπολ με χαρτί για να τραβήξει το περιττό λάδι. |
3 | Σε ένα καινούργιο τηγάνι τσιγαρίζουμε τον τόνο με τα κολοκυθάκια |
4 | Προσθέτουμε το γιαούρτι, το τυρί και τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί |
5 | Σερβίρουμε απευθείας. |