01
ΥΛΙΚΑ
Μακαρόνια βίδες βρασμένα.
4 κουτ. της σούπας πικάντικο τόνο σε ηλιέλαιο
Αγγούρι
Καλαμπόκι
Ντοματίνια
Πιπεριά φλωρίνης
1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
3 κουτ. Της σούπας μαγιονέζα
Λεμόνι
Ξερό Κρεμμύδι
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 | Κόβουμε το αγγούρι, τα ντοματάκια, το ξερό κρεμμύδι και την πιπεριά σε μικρά κύβους. |
2 | Σε ένα μπολ σερβιρίσματος βάζουμε τα μακαρόνια, τα λαχανικά και τον τόνο |
3 | Σε ένα βαζάκι ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν το λεμόνι, την μαγιονέζα το ελαιόλαδο |
4 | Τέλος ρίχνουμε πάνω από την σαλάτα μας το μέιγμα και ανακατεύουμε καλά. |