Κριθαράκι με λαχανικά και καπνιστό τόνο

01

ΥΛΙΚΑ

Καπνιστό τόνο Αλοννήσου alelma_fine_delicatessen

1 κουτ. της σούπας Κόκκινη πιπεριά

1 κουτ. της σούπας Κρεμμύδι

1 κουτ. της σούπας Καλαμπόκι

1 κουτ. της σούπας Αρακά

1 φλυτζάνι Κριθαράκι 

1 κουτ. του γλυκου Σκόνη σκόρδο

1 κουτ. της σούπας Πελτέ

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά τον αρακά και το καλαμπόκι.
2Προσθέτουμε τον τόνο και τον σπάμε σε μεγάλα κομμάτια με τη κουτάλα. 
3Ρίχνουμε την σκόνη σκόρδου τον πελτέ και το κριθαράκι και νερό.
4τέλος το αφήνουμε να βράσει μέχρι να είναι έτοιμο το κριθαράκι.
Η συνταγή είναι δημιουργία της foodelli. Δείτε ολόκληρη την συνταγή εδώ.