01
ΥΛΙΚΑ
Καπνιστό τόνο Αλοννήσου alelma_fine_delicatessen
1 κουτ. της σούπας Κόκκινη πιπεριά
1 κουτ. της σούπας Κρεμμύδι
1 κουτ. της σούπας Καλαμπόκι
1 κουτ. της σούπας Αρακά
1 φλυτζάνι Κριθαράκι
1 κουτ. του γλυκου Σκόνη σκόρδο
1 κουτ. της σούπας Πελτέ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 | Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά τον αρακά και το καλαμπόκι. |
2 | Προσθέτουμε τον τόνο και τον σπάμε σε μεγάλα κομμάτια με τη κουτάλα. |
3 | Ρίχνουμε την σκόνη σκόρδου τον πελτέ και το κριθαράκι και νερό. |
4 | τέλος το αφήνουμε να βράσει μέχρι να είναι έτοιμο το κριθαράκι. |