Γεμιστές πατάτες με τόνο

01

ΥΛΙΚΑ

5-6 πατάτες

πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη

τυρί κρέμα 2 κουτ.σούπας

100γρ τριμμένα κίτρινα τυριά

ένα βάζο τόνο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1Πλένουμε καλά 5-6 πατάτες και τρίβουμε την φλούδα τους με καθαρό σφουγγαράκι.
2Τις τρυπάμε και βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 35-40′ (Ανάλογα το μέγεθος να μαλακώσουν τελείως αλλά να μην λιώσουν)
3Όταν είναι έτοιμες τις “σκάβουμε” και αφαιρούμε λίγη ψύχα.
4Στην ψύχα της πατάτας που αφαιρέσαμε προσθέτουμε, πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη, τυρί κρέμα 2 κουτ.σούπας, 100γρ τριμμένα κίτρινα τυριά και ένα βάζο τόνο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
5Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τις πατάτες,
6Ρίχνουμε από πάνω λίγο τριμμένο τυρί ακόμη και ψήνουμε στους 190-200°C για 15′
Η συνταγή είναι δημιουργία της Blonde.cook, Μπορείτε να βρείτε την συνταγή εδώ.