01
ΥΛΙΚΑ
5-6 πατάτες
πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
τυρί κρέμα 2 κουτ.σούπας
100γρ τριμμένα κίτρινα τυριά
ένα βάζο τόνο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 | Πλένουμε καλά 5-6 πατάτες και τρίβουμε την φλούδα τους με καθαρό σφουγγαράκι. |
2 | Τις τρυπάμε και βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 35-40′ (Ανάλογα το μέγεθος να μαλακώσουν τελείως αλλά να μην λιώσουν) |
3 | Όταν είναι έτοιμες τις “σκάβουμε” και αφαιρούμε λίγη ψύχα. |
4 | Στην ψύχα της πατάτας που αφαιρέσαμε προσθέτουμε, πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη, τυρί κρέμα 2 κουτ.σούπας, 100γρ τριμμένα κίτρινα τυριά και ένα βάζο τόνο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. |
5 | Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τις πατάτες, |
6 | Ρίχνουμε από πάνω λίγο τριμμένο τυρί ακόμη και ψήνουμε στους 190-200°C για 15′ |