Σαντουιτς με Τονοσαλάτα

01

ΥΛΙΚΑ

Για την τονοσαλάτα:

280 γρ. τόνο σε νερό

2-4 κ.σ. μαγιονέζα

1 σέλερι, ψιλοκομμένο

1 μικρό λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 κ.σ. πίκλες τουρσί

αλάτι, κατά βούληση

πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση

μια πρέζα κάρυ σκόνη

Για το σάντουιτς:

φύλλα μαρουλιού

ψωμί της αρεσκείας μας

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒήματαΣτραγγίζουμε καλά τον τόνο και τον βάζουμε σε ένα μπολ.Προσθέτουμε 2 κ.σ. μαγιονέζα, το σέλερι, το κρεμμύδι, το χυμό λεμονιού, τις πίκλες, αλάτι, πιπέρι  και τη σκόνη κάρυ.Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι, σπάζοντας τα μεγάλα κομμάτια του τόνου.Αν θέλουμε η τονοσαλάτα να είναι πιο κρεμώδης, προσθέτουμε και άλλη μαγιονέζα.Τοποθετούμε τα φύλλα μαρουλιού και την τονοσαλάτα ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμιού της αρεσκείας μας και σερβίρουμε.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print