01
ΥΛΙΚΑ
Για τη σαλάτα:
2 αβοκάντο
250 γρ. ερυθρός τόνος καπνιστός σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Alelma
2 ντομάτες
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 ματσάκι φρέσκος βασιλικός
1 μαϊντανός, για γαρνιτούρα
Για τη σάλτσα:
100 γρ. μαγιονέζα
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
αλάτι, κατά βούληση
πιπέρι, κατά βούληση
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
| Κόβουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Πλένουμε πολύ καλά τη ντομάτα μας και τη κόβουμε επίσης σε κυβάκια. | |
| Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βασιλικό. | |
| Σε ένα μπολ βάζουμε τη σαλάτα, τον τόνο, την ντομάτα, το κρεμμύδι, το αβοκάντο, το βασιλικό και ανακατεύουμε. | |
| Για τη σάλτσα: | Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το ξύδι. Αλατοπιπερώνουμε και χτυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι. |
| Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. |
Βρείτε την συνταγή αναλυτικά στο dimitrisskarmoutsos.gr