Κριθαράκι με λαχανικά και καπνιστό τόνο

Υλικά Συνταγής :

Καπνιστό τόνο Αλοννήσου alelma_fine_delicatessen

1 κουτ. της σούπας Κόκκινη πιπεριά

1 κουτ. της σούπας Κρεμμύδι

1 κουτ. της σούπας Καλαμπόκι

1 κουτ. της σούπας Αρακά

1 φλυτζάνι Κριθαράκι 

1 κουτ. του γλυκου Σκόνη σκόρδο

1 κουτ. της σούπας Πελτέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά τον αρακά και το καλαμπόκι.

Προσθέτουμε τον τόνο και τον σπάμε σε μεγάλα κομμάτια με τη κουτάλα. 

Ρίχνουμε την σκόνη σκόρδου τον πελτέ και το κριθαράκι και νερό.

τέλος το αφήνουμε να βράσει μέχρι να είναι έτοιμο το κριθαράκι.

Η συνταγή είναι δημιουργία της foodelli. Δείτε ολόκληρη την συνταγή εδώ.